Dine lokale forsikringsvalg

Sikkerhet nærmere deg

ALLE VÅRE FORSIKRINGER

TRYGGE FORSIKRINGER OG GODE GARANTIER

Det er trygghet i å ha et lokalt forsikringsselskap. Vi kjenner ditt nærmiljø og du kan alltid komme innom vårt kontor for en forsikringsprat. Vi tilbyr alle forsikringer du trenger – til konkurransedyktige priser.

HUS, INNBO OG REISE

Hus- og innboforsikring sørger for at du ikke står på bar bakke dersom noe skjer,
og en god reiseforsikring er noe av det viktigste du har på pakkelista.
Er du på utkikk etter en solid forsikring for ditt hjem? Vår Hus Pluss og Hus forsikring gir deg den beskyttelsen du trenger. Fra skader forårsaket av vannlekkasjer på våtrom til uforutsette håndverkerfeil, vi har dekningene som gir deg ro i sinnet. Enten det gjelder tap av husleieinntekter, naturskader eller bygninger inntil 10 kvm, er du trygg med vår forsikring. Vi dekker også brann-, vann- og tyveriskader for å sikre at ditt hjem alltid er i trygge hender. Velg Hus Pluss eller Hus forsikring og sov trygt om natten, vitende om at ditt hjem er beskyttet.
Få tilbud
Søker du etter en pålitelig forsikring for din hytte eller fritidsbolig? Vår Hytte Pluss og Hytte forsikring sikrer deg mot det uventede. Fra naturskader til håndverkerfeil, vi dekker en bred rekke av hendelser for å sørge for at din hytte eller fritidsbolig er beskyttet. Uansett om det er skader på hageanlegget, småbygg eller behov for rettshjelp, har vi dekningene som passer for deg. Velg det beste for din fritidsbolig – velg vår Hytte Pluss eller Hytte forsikring. Sikkerhet, kvalitet og ro i sinnet er bare et skritt unna.

Få tilbud
Som din lokale forsikringsforhandler forstår vi verdien av hjemmet ditt og alt som er inni det. Derfor tilbyr vi deg Innbo Pluss og Innbo forsikringer for å beskytte alt det verdifulle du har i hjemmet ditt. Fra uhell rundt om i verden med dekning inntil 30 000 kroner, til skader på innbo under flytting med egen bil, er vi her for å sikre deg. Vi forstår at uhell kan skje, enten det er identitetstyveri, skade på matvarer i fryseren, eller behov for ombygging av bolig på grunn av ulykke eller handicap. Med våre forsikringer kan du være sikker på at du er beskyttet mot brann-, vann- og tyveriskader og mange flere uforutsette hendelser. Velg den forsikringen som passer best for deg, enten du eier eller leier.

Få tilbud
Når du reiser, enten det er for ferie eller jobb, har vi deg dekket med vår reise- og avbestillingsforsikring som trer i kraft så snart du forlater hjemmet. Den er gyldig for reiser opptil 77 dager. Forsikringen vår inkluderer dekning for actionfylte aktiviteter, avbestilling, bagasje, enkeltgjenstander, sykkel og hjemtransport ved sykdom eller ulykke. For detaljert informasjon om sumgrenser og mer, kontakt oss for en grundig gjennomgang. Safe reise!

Få tilbud
For bare 162 kroner i måneden tilbyr vi UNG-forsikring spesielt designet for deg mellom 18 og 34 år. Denne pakken gir deg vår topp innboforsikring, reiseforsikring som aktiveres så snart du forlater hjemmet, samt ulykkesforsikring for å beskytte deg økonomisk ved uforutsette hendelser. Ønsker du ekstra forsikring for verdigjenstander? Totalprisen blir da 189 kroner i måneden. Sikre din fremtid med UNG-forsikring!

Få tilbud
Eier du verdifulle gjenstander, kan du forsikre disse hos oss.

Få tilbud
Sikkerhet først med vår Droneforsikring! Spesielt utformet for hobbyflyging av små droner i åpen kategori. Med dekning som inkluderer tilbehør opp til 10 000 kroner, transportskader, brann-, vann-, og tyveriskader, og rettshjelp, gir vi deg ro i sinnet mens du utforsker himmelen. Ønsker du å forsikre tilleggsutstyr som kamera? Dette kan enkelt legges til. Ta kontakt for mer detaljert informasjon om vår droneforsikring.

Få tilbud
I en stadig mer digitalisert verden tilbyr vi Onlineforsikring for å gi deg økt trygghet på nett. Vår forsikring dekker tap ved onlinekjøp og -salg, hjelper med fjerning av skadelig innhold ved nettmobbing eller ærekrenkelser, tilbyr støtte gjennom psykologtjenester og sikrer dine data ved dataangrep. For en komplett forståelse av våre vilkår, ta kontakt med oss. Vi står klare for å hjelpe! Få tilbud

BIL, BÅT OG ANDRE KJØRETØY

Hvilken forsikring du trenger til dine kjøretøy avhenger av en rekke faktorer. Finn ut hvilken forsikring som passer best for deg.

Velg riktig bilforsikring basert på biltype og kjøremønster. Vi tilbyr 60 % startbonus! Utforsk våre alternativer:
 • Bil Pluss: Maksimal sikkerhet, inkluderer parkeringsbulk uten bonustap, redusert egenandel, utvidet maskinskade, og mer.
 • Kasko: For nyere biler eller høyverdige biler. Inkluderer leiebil i 10 dager, feilfylling, nøkkelforsikring og mer.
 • Delkasko: Ideell for eldre biler. Dekker bl.a. maskinskade, bagasje, skade på kjøretøy, og glasskade.
 • Ansvar: Lovpålagt minimumsforsikring.
Ta vår veiledende test for å finne den beste matchen, men husk å gjennomgå alle vilkår før kjøp. Ulykkesdekning er også tilgjengelig som tillegg.
Få tilbud
Finn den ideelle bobilforsikringen for ditt behov:
 • Bobil Pluss: For den som søker omfattende dekning. Inkluderer fastmontert utstyr inntil 50 000 kr, ferieavbrudd opptil 1500 kr/dag (maks 14 dager), campingløsøre inntil 100 000 kr, maskinskade for biler opptil 10 år/200 000 km, og mer.
 • Kasko: Dekker bl.a. maskinskade for biler inntil 6 år/60 000 km, skade fra skadedyr, fuktskader for bobiler nyere enn 15 år med årlig fuktighetstest, og glasskade.
 • Delkasko: Tilbyr løsøredekning inntil 20 000 kr (kan utvides til 80 000 kr), skade på kjøretøy, redning/veihjelp, tyveri, brann og mer.
 • Ansvar: Grunnleggende dekning som er lovpålagt.
Ulykkesforsikring er tilgjengelig som et tillegg på alle alternativene. Kontakt meg om hytteforsikring. Få tilbud
Utforsk våre båtforsikringsalternativer for fritidsbåter:
 • Båt Pluss: Omfattende dekning inkludert opplagsutstyr inntil 15 000 kr, fastmontert utstyr, løsøre inntil 30 000 kr, joller med motor verdi 30 000 kr, ekstrautgifter ved henting av båt med personskade, og mer.
 • Maskinskade: Dekker bruddskader i maskinell utrustning, skader på drivstoffsystem, og skade på tilbehør.
 • Kasko: Inkluderer transport av skadet båt, redning, bergelønn, og mer.
 • Brann/tyveri: Spesifikk dekning for brann-, tyveri- og avbruddsforsikring, inkludert erstatning for overnatting ved reparasjon.
Ulykkesforsikring er også tilgjengelig som et tillegg til alle alternativene Få tilbud
Oppdag våre campingvognforsikringsalternativer:
 • Campingvogn Pluss: Tilbyr bred dekning inkludert ferieavbrudd inntil 1500 kr per dag for opp til 14 dager, fastmontert utstyr og tilbehør verdt opptil 50 000 kr, løsøre inntil 75 000 kr, samt beskyttelse mot skader fra gnagere, insekter og andre skadedyr. Den dekker også fuktskader for vogner nyere enn 15 år som har en årlig fuktighetstest.
 • Kasko: Inkluderer sentrale forsikringsbehov som skade på kjøretøy, redning/veihjelp, og glasskade.
 • Brann/tyveri: Fokuserer på beskyttelse mot brann og tyveri, samt tilbyr rettshjelp ved behov. Løsøre kan også forsikres inntil 20 000 kr, med muligheten for fleksible valg for utvidet sum.
Hvis du ønsker å vite mer eller er usikker på hva som passer best for deg ta kontakt. Få tilbud
Utforsk vår elsparkesykkelforsikring: Vår elsparkesykkelforsikring dekker ansvar for skader som kan oppstå under bruk. Dette inkluderer:
 • Generelt ansvar
 • Ansvar for skade på ting
 • Ansvar for skade på personer
 • Rettshjelp ved juridiske disputter
 • Førerulykke, som beskytter føreren ved ulykker.
Det er viktig å merke seg at opplysningene her er en forenklet versjon, og for fullstendige detaljer og vilkår, vennligst ta kontakt. Få tilbud
Utforsk forsikring for din moped eller scooter: Vurderer du forsikring for din moped eller scooter? Her er hva vi tilbyr:
 • Kasko: Dekker skader på kjøretøyet, tyveri, brann, samt bagasje opp til 5000 kroner.
 • Brann/Tyveri: Beskyttelse mot tyveri og brann.
 • Ansvar: Obligatorisk ansvarsdekning som dekker skader forårsaket av kjøretøyet ditt til andre personer eller eiendeler.
 • Vi tilbyr også en egen ulykkesforsikring som tilleggsvalg, som gir ekstra beskyttelse ved ulykker.
I tillegg, som en bonus, gir vi deg reduksjon i egenandel på tyveri hvis mopeden er sikret med en FG-godkjent lås. Få tilbud
Utforsk den ideelle forsikringen for din snøscooter: Er du på utkikk etter den beste forsikringen for din snøscooter? Her er hva vi kan tilby deg:
 • Kasko: Denne dekningen omfatter skade på kjøretøyet, tyveri, brann, samt en bagasjedekning på opp til 5000 kroner.
 • Brann/Tyveri: Beskytter mot uforutsette hendelser som brann og tyveri.
 • Ansvar: Denne er obligatorisk og sikrer at skader din snøscooter forårsaker til andre personer eller eiendeler blir dekket.
 • I tillegg tilbyr vi en spesialforsikring for ulykker som et valgfritt tillegg, for ytterligere trygghet på snødekte stier.
Få tilbud
Finn den optimale forsikringen for din traktor: Vurderer du riktig forsikring for din traktor eller traktorgressklipper? Se hva vi kan tilby:
 • Maskinskade: Dekker maskinskader, inkludert fastmontert tilleggsutstyr og sikkerhetsutrustning.
 • Kasko: Beskytter mot skader på kjøretøyet.
 • Brann/Tyveri: Denne pakken sørger for dekning i tilfelle traktoren din blir stjålet eller skadet av brann.
 • Ansvar: En viktig forsikring som dekker skader forårsaket av traktoren din til andre personer eller deres eiendom.
 • Videre har vi et tilleggsvalg for ulykkesforsikring som gir ekstra trygghet mens du jobber med traktoren.
Få tilbud

BEDRIFT

LANDBRUK

PRIVAT

PERSON

JEGER

DYR

Finner du ikke den forsikringen du leter etter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg finne den beste løsningen for dine behov."