Lokal bedriftsforsikring

For din sikkerhet

Forsikringer for alle typer bedrifter

STYRK DIN BEDRIFT MED TRYGGE FORSIKRINGER
OG SIKKERHETSLØSNINGER

Vi forstår viktigheten av å beskytte din bedrift og dens fremtid. Med over 30 års erfaring på Helgeland er vi din lokale forsikringspartner, og vi er her for deg, der du er.

Lokalt forankret

Vi er stolte av å være en del av samfunnet her på Helgeland, og vårt kontor i Mo i Rana er ditt lokale stoppested for forsikring. Du trenger ikke å snakke med en stemme i Oslo – du kan prate med oss som bor, jobber og lever i ditt nærmiljø.

Og du, lokalt trenger ikke å bety kostbart.

Vi bruker en sammenligningsmodell som sørger for at våre vilkår til enhver tid er konkurransedyktige.

Skreddersydde bedriftsforsikringer

Vår bedriftsforsikringer er utformet for å sikre
økonomisk trygghet for din virksomhet

Vi tilbyr kombinerte forsikringsløsninger som dekker alt fra maskiner, inventar og varer til ansvar for drift. Vi beskytter også mot tap som følge av produksjonsstopp, vann-, brann- og innbruddsskader.

Tilleggsforsikringer

Ut over grunnleggende forsikringer tilpasser vi løsninger etter virksomhetstypen.  Vi har et bredt produktspekter for å møte dine unike behov.

Kundeomtaler

Hør hva våre lokale kunder sier om oss!

Har både næring og privatforsikringen min i Eika. Veldig fornøyd med å ha Skjalg som jeg kan ringe eller stikke innom til på kontoret hvis det er noe. Han har vært her på bedriften vår og kjenner behovene. Ga beskjed om at jeg måtte få gode vilkår, både nå og i fremtiden, og slik ble det.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine forsikringsbehov.